KONTAKT

Anhörig

ANHÖRIG

Är du orolig för din vän, syster eller dotter?

Du kan höra av dig till oss som anhörig till någon med problem. Hör av dig via chatt, telefon eller mejl för att prata med oss. Du kan också läsa några tips i tjejguiden om t.ex. någon blivit utsatt, har en ätstörning eller om hon verkar må dåligt.

YRKESUTÖVARE

Har du funderingar på vad vi kan erbjuda tjejer och vem ni kan hänvisa till? Hör av dig via chatt, telefon eller mejl för att prata med oss.

ANLITA OSS

Tjejjouren kommer gärna till din skola, fritidsgård, förening eller arbetsplats. Vi berättar gärna om vår verksamhet, har diskussionsgrupper eller föreläsningar och t.ex. jämställdhet, sexualitet eller våld i nära relationer. Vi har egna program, men kan även anpassa ett besök efter era önskemål. Hör av er till oss via mail eller på telefon om ni vill veta mer.

Har du frågor om kroppen? Sexuella övergrepp? Ätstörningar? Stress? På Tjejguiden finns mycket information att läsa king problem man kan stöta på som ung tjej. 

Har du en specifik fråga som du inte hittar svar på? Då kan du ställa frågan i frågelådan på tjejjouren.se eller höra av dig till en tjejjour. På tjejjouren.se kan du se vilka jourer som har öppet idag.